Loading...

Kompiser trenger din hjelp!

/Kompiser trenger din hjelp!

Vi er i en rar situasjon om dagen og situasjonen påvirker ikke bare oss. Rundt om i verden er samfunn stengt ned. Kompis har prosjekter i India og Bangladesh. Også disse landene er påvirket av koronaviruset. De er stengt ned og som i Norge står mange uten arbeid og inntekt. I Norge har vi mange løsninger som gjør det enklere for oss dersom vi mister inntekten vår. Det finnes noen kriseløsninger i India og Bangladesh også, men disse når antakeligvis ikke ut til de som trenger det mest. Dessverre kan vi forvente oss høyere arbeidsledighet i tiden fremover. Skolegang vil derfor være enda viktigere enn det noen gang har vært! Det blir viktig med skolegang for å ruste og omskolere ungdom til å passe det nye arbeidsmarkedet som dukker opp.

Kompis støtter skoler i Bangladesh og India. I begge land gir skolene utdanning til minoritetsungdom og barn. Ungdom og barn der fremtiden deres blir spesielt påvirket av denne situasjonen. I Bangladesh støtter vi barneskoler, internater og gir stipend til barn fra 1.-5. klasse. Dette betyr at barna fortsatt kan gå på skolen når de åpner igjen – uavhengig av om familien har blitt rammet av usikkerhetene.

I India kan vi hjelpe ungdom og unge voksne som kanskje har mistet jobben sin, eller ikke har hatt muligheten til å gå på skole tidligere, til å få en utdanning. Ved å få gå på LIMS blir de rustet til en ny arbeidshverdag enten som ansatt i en bedrift eller som selvstendig næringsdrivende med en god støttespiller i ryggen.

Sammen kan vi Kompiser sørge for ungdommer i Bangladesh og India får en litt lysere fremtid.

Bli Kompis
Verv en kompis
By |2020-05-19T15:47:10+01:00mai 19th, 2020|Ukategorisert|Kommentarer er skrudd av for Kompiser trenger din hjelp!