Loading...

Tre uker fersk tenker jeg at jeg får introdusere meg selv til alle dere Kompiser der ute. Det er tross alt jeg som skal ta telefonen når dere ringer for å oppjustere beløp til Kompis, er fortvilet over en avtalegiro som ikke fungerer eller på stand rundt omkring i landet. Mitt navn er Cecilie Rikter-Svendsen, jeg er ny kompis-ansvarlig i Acta. Jeg har nylig fullført en bachelorgrad i Utviklingsstudier og har en bakgrunn i både innsamling og ungdomsarbeid. Gjennom både studier og jobb har jeg fått et spesielt engasjement for utdanning, og synes derfor det er det utrolig spennende å få jobbe med Kompis. Jeg håper denne finurlige miksen, danner et godt grunnlag for å møte de mulighetene og utfordringene Kompis byr på. Jeg gleder meg ihvertfall til å ta fatt på de!

Kompis er helt unikt. Mens den største givergruppen for de fleste organisasjoner ligger godt over 40 år, er Kompis er en givertjeneste av ungdom for ungdom. Dere bidrar til at ungdommer og unge voksne på omtrent samme alder som dere, får flere muligheter for framtiden. Dette gjør dere ved å sikre andre ungdommer en god utdannelse. Dette er noe av det som engasjerer meg mest ved Kompis. Selv på lånekassens begrensede studentbudsjett velger mange av dere å gi en liten del av det dere har hver måned.  Dere gir, for at noen som har færre muligheter enn dere, skal få litt flere. Så noen andre skal få den samme muligheten dere har fått til å gå på skole, til å lære seg en ferdighet og et yrke. Og for det vil jeg si takk, selv etter bare 3 uker i jobben.

Jeg gleder meg til å møte dere rundt om kring i landet, på folkehøgskoler, festivaler og det som måtte være!

By |2018-09-14T18:47:09+01:00september 12th, 2018|Ukategorisert|Kommentarer er skrudd av for Hils på vår nye Kompis-ansvarlig!