Loading...

Bli kjent med ettåringen vår, Ingvild!

Ingvild er en av to ettåringer i Acta i år. Hun skal jobbe delt i Kompis og med administrasjon. I Kompis skal hun dra på skolebesøk og stå på stands, ellers er hun med i den daglige driften av Kompis. Så ikke vær redd om det plutselig dukker opp en mail fra Ingvild i fremtiden!

Her er en liten hilsen fra Kompis-ettåringen, Ingvild <3

Heihei! Jeg heter Ingvild og jeg kommer fra Høland! Jeg gikk på Bibelskolen i Grimstad i fjord og går også Til Tjeneste-linja der i år. Det vil si at jeg får oppfølging fra BiG, mens jeg jobber i Acta og med Kompis her i Oslo. Dette er en perfekt overgang fra internatlivet til storbylivet, og det er utrolig spennende å få jobbe i organisasjonen jeg har vokst opp i!

Noe av det som alltid griper meg med prosjektene til Kompis er visjonen til barna og ungdommene vi jobber med. De ha alle store drømmer for fremtiden – og ikke bare for seg selv. De aller fleste ønsker å utdanne seg, slik at de kan gi tilbake og bygge opp lokalsamfunnet sitt! Det å kunne være med på et så bærekraftig prosjekt er virkelig givende!

Jeg gleder meg masse til å reise ut til skolene våre i Norge og fortelle om kompis og møte masse nye folk. Kompis har jo selvfølgelig også de beste stand-dropsene<3 Også gleder jeg meg utrolig mye til å reise til India i oktober for å besøke prosjektet!

Funfact: jeg var med på å spille inn en film for Kompis i 2018, og hele innspillinga ble utsatt fordi jeg rota meg bort i byen og telefonen min gikk tom for strøm…..

Her kan du få se Ingvild ala 2018, kanskje du også blir inspirert av Ingvild og Sebastian sin prat om forbruket sitt?

 

By |2022-09-16T09:48:53+01:00september 16th, 2022|General|Kommentarer er skrudd av for Bli kjent med ettåringen vår, Ingvild!