Loading...

Besøk prosjektene våre i India eller Bangladesh!

Endelig kan vi få tatt med dere på misjonstur til prosjektene våre i India og Bangladesh. Det er noe vi har hatt lyst til lenge, og vet at mange av dere også er klare for å besøke kompisene våre i det store utland!

For at flest mulig skal få reise på tur så er det satt opp en tur til India og en til Bangladesh. De går i hver sin vinterferie, slik at du kan bli med på den som passer best for deg. Prisen vil ligge på mellom 13-15 000, alt etter hva flybillettene kommer på. Vi kommer til å prøve å holde prisen så lav som mulig, slik at flest mulig får muligheten til å bli med på misjonstur!

India

Tidspunkt:
Uke 8: 16. februar – 26. februar (avreisedato og hjemkomst kan flyttes med noen dager)

Pris: 13-15 000 kr (kommer an på flybilletter)

Vi reiser til Dumka i Jharkhand nordøst i India. Her skal vi få være ressurser inn i en barneskole og på LIMS, en yrkesskole med internater for ungdom. Vi prøver å tilpasse gruppens interesseområder og egenskaper så langt det lar seg gjøre.

Les mer og meld deg på

Bangladesh

Tidspunkt:
Uke 9: 28. februar – 5. mars (avreisedato og hjemkomst kan flyttes med noen dager)

Pris: 13-15 000kr (kommer an på flybilletter)

På denne turen drar vi til Sylhet nordøst i Bangladesh. Her skal vi få være ressurser inn i barneskoler og internater for ungdom. Også her prøver vi å tilpasse turen etter gruppens interesseområder og egenskaper så langt det lar seg gjøre.

Les mer og meld deg på

Bli med på tur og opplev misjon gjennom utdanning.
Spørsmål? Kontakt jdg@normisjon.no

By |2022-09-16T09:47:06+01:00september 16th, 2022|Bangladesh, India, LIMS|Kommentarer er skrudd av for Besøk prosjektene våre i India eller Bangladesh!