Loading...

Datoen før datoen, den 24.november, arrangerte Kompis Bedehuset Christmas Edition sammen med Acta Øst og Skjærgårds LIVE. Tanken var å flytte alt det festlige fra Bedehuset på Skjærgårds inn i Storsalen i førjulstiden og kalde november. Målet om å lage et arrangement som både trakk folk og bidrag til Kompis ble uten tvil en suksess. Basaren ble ledet med humor og stødighet av Renate Moen. Det ble kjørt i gang Kompisaksjon der morsomme utfordringer dro inn 35 nye kompiser eller økte fastgiverbeløp. I løpet av kvelden ble det også avholdt nydelig konsert med Marie Løvås og musikkquiz med stor entusiasme. Dette er en tradisjon som er kommet for å bli – så det er bare å merke kalenderen for neste år. Stor stas for alle aldere! Kanskje er det til og med et konsept som kan arrangeres i ditt lokallag eller på leir?

Kompis-aksjon

Lag utfordringer til hverandre i lokallaget eller i en ledergruppe. Ranger utfordringene etter hvor mye det koster dere å gjennomføre utfordringen og hvor mye som må til for at dere er villige til å gjennomføre utfordringen. Lag en oversikt der dere lover å gjøre de ulike tingene hvis dere får inn et gitt beløp eller et gitt antall kompiser. En kan feks. spise noe ekkelt, holde en slange, løpe et maraton eller ta håret hvis man vil gå virkelig hardt ut.

Kompis-aksjonen under Bedehuset Christmas Edition sørget blant annet for hele to maraton, en jakten på kjærligheten påmelding, et slangebesøk i Oslo repitilpark og en hel desember  i en gammel og lite flanerende Kompis t-skjorte. 

Basar

Kanskje minner ordet basar deg om den kvelden du ble med mormor på bedehuset og var skuffet over å vinne fruktkurv og ikke tårnet med sjokoladeplater? Basar er en god gammel slager fra bedehustradisjonen, men kan være både morsomt og givende for ungdom også! Har du noen gaver som ikke passet liggende fra jul? Eller kanskje noen rare godsaker fra loftet? Fortvil ikke! Her kan en basar gjøre under for både skapplass og de gode prosjektene til Kompis!

Denne aktiviteten er lett å gjennomføre, men krever en del forberedelser. Her er det viktig at fokuset ikke ligger på kvaliteten på gevinstene, fokuser heller på vinnerglede og morsomme premier!

Du trenger

– Årer eller lodd
– Gevinster
– En person til å selge og trekke årer/lodd
– En person til å presentere og dele ut gevinster

Et bra tips er å lage god stemning, kanskje med et band eller musikk på anlegget underveis. Ha trekning og lodd ut premier – det finnes mange morsomme og billige premier på bruktbutikker rundt omkring!

By |2018-12-12T13:04:20+02:00desember 12th, 2018|Ukategorisert|Kommentarer er skrudd av for Bedehuset Christmas Edition