Loading...
Hva er Kompis?2020-04-29T11:38:57+01:00

Givertjenesten som forandrer liv!

Kompis er en fastgivertjeneste for unge og studenter. Som Kompis støtter du Acta – barn og unge i Normisjons internasjonale arbeid, og du velger selv hvor mye du vil gi i måneden. Pengene går til India og Bangladesh. Her gir vi skolegang til de ungdommene som trenger det aller mest!

Fastgivertjeneste, hva er det?

Jo, det skal jeg fortelle deg! Å være fastgiver betyr rett og slett at du gir et fast pengebeløp til Kompisprosjektet en gang i måneden. Gjør du det, ja – da er du fastgiver, og en del av fastgivertjenesten vår. Som Kompis velger du selv hvor mye du vil gi i måneden. Det er enkelt – og det nytter!

Hvorfor bli fastgiver?

I Kompis tror vi faktisk at det lønner seg å gi! Merkelig, tenker du kanskje?
Her er 5 gode grunner til å gi:

  • Det er en god vane å gi, og gode vaner etableres tidlig.
  • Ved å gi, sikrer du at noen av pengene dine får langsiktig verdi.
  • Det er en konkret måte å hjelpe ungdommer i India og Bangladesh på.
  • Det er enkelt, for innbetalingen skjer automatisk hver måned!
  • Det er billigere, for bankene tar ikke gebyrer som ved vanlig giro.

Kompis gir ungdommer håp

  • KOMPIS ØNSKER å utjevne sosiale forskjeller i India og Bangladesh. Derfor støtter vi skoler som er spesielt beregnet for minoritetsungdom. Som Kompis gir du like muligheter til alle, uavhengig av kjønn, kaste, klasse og etnisitet!
  • KOMPIS STØTTER skoler som har gode internat- og stipendordninger. Slik sikrer vi at ungdom fra fattige landsbyfamilier også får solid utdannelse. Som Kompis dekker du internatkostnader og utgifter til skolemateriell.
  • KOMPIS VIL sikre mangfold fordi vi vet at samfunn trenger både akademikere og yrkesfaglærte. Derfor støtter vi en allmenn videregående og en yrkesskole. Som Kompis gir du unge jenter og gutter skolegangen som passer dem, og hjelper dem et skritt på veien til å oppnå drømmene sine!

BLI KOMPIS

Bli Kompis du også, og hjelp oss å forandre ungdommers liv i India og Bangladesh. Trykk på knappen under, så er du i gang.

BLI KOMPIS